We sing Webtalk Tim Bintang

Pakar Tip
Iki minangka keuntungan yen sampeyan gabung Webtalk karo Webtalk Tim Bintang
  • 100% gratis kanggo urip : Ora Ana biaya, Ora Ana Gimmicks, We welcome anggota saka kabeh negara.
  • 50% ditambahake bareng revenue ing ndhuwur Webtalk : kita nyebarake 50% saben wulan saben wulan kanggo anggota tim lan amal. Iki mung bisa ngganti urip sampeyan sanajan sampeyan ora duwe akeh pitunjuk
  • Latihan siji-sijine khusus kanggo kabeh anggota tim kita: mbantu sampeyan nggayuh Webtalk
  • Akses menyang ressources premium kanggo ningkataké Webtalk
  • Piranti eksklusif dadi luwih produktif ing nggunakake lan promosi Webtalk
  • Warta sing ditrapake kanggo nampilake sampeyan lan mbantu sampeyan tuwuh ngisor iki

The Webtalk Tim Bintang punika tim kita ing Webtalk.

Iki diadegake dening aktivis Internet Jacques-Louis Kreiss, sing gabung Webtalk minangka pangguna beta awal ing Oktober, 2018 lan ngluncurake webtk.co ing April, 2019.

Tujuan saka Webtalk Tim bintang kudu tuwuh minangka akeh minangka nyedhiyakake kaluwihan lan kaluwihan eksklusif kanggo anggotane:

  • 50% Revenue nuduhake karo referensi langsung kita kanggo urip: kita njupuk conto Webtalk sing enggo bareng nganti 50% saka bathi karo pangguna lan nate meksa luwih akeh, nawakake 50% Revenue bareng karo sampeyan ing ndhuwur. Yen Webtalk Tim bintang (Jacques-Louis Kreiss) nyekel net $ 100,000 ing sasi saka Webtalk, bakal nyebaraken 50% saka jumlah kasebut: $ 50,000 miturut skema ing ngisor iki:
    • $ 10,000 bakal pindhah menyang non-keuntungan lan amal
    • $ 5,000 bakal dileksanakake kanggo latihan lan pembinaan para anggota kanggo mbantu wong-wong mau bisa sukses Webtalk
    • $ 30,000 bakal disebarake kanggo anggota tim kita ing wangun lotre saben wulan kanthi $ 1,000
    • $ 5,000 disusun kanggo biaya umum, pajak, lan biaya transaksi.
  • Latihan khusus kanggo kabeh anggota tim. Suksese yaiku kesuksesan kita, mulane kita pengin mbantu sampeyan sukses Webtalk
  • Akses kanggo ressources premium kanggo ningkataké Webtalk
  • Piranti eksklusif dadi luwih produktif kanggo nggunakake lan mromosikake Webtalk
  • Warta sing ditrapake kanggo nuduhaké sampeyan lan mbantu sampeyan tuwuh babagan iki

Kita ora bisa dadi luwih loma karo anggota tim kita. Saiki keputusan iku kepengin: sampeyan pengin nggabungake apa wae Webtalk tim utawa arep digabung ing paling Webtalk tim?

Kanggo Gabung Webtalk karo Webtalk Tim Bintang, klik kene.

Kita urip ing webtalkstars.com

Update: kita nyebar komisi pisanan wulan iki 😄 Waca sepira seneng Iloanya nampa transfer bank dheweke saka Webtalk Tim Bintang 😍

Pakar Tip
Kenapa bintang-bintang milih Webtalk Bintang Bintang?
  • 50% bonus bareng bareng kanggo kabeh anggota kita: saiki sampeyan bisa nggawe akeh wong sing bejo tanpa sampeyan mbuwang sing dime amarga kita nindakake kanggo sampeyan. Uga donasi 5 kanggo amal bakal mbantu nampilake dhukungan kanggo donya sing luwih apik
  • Latihan siji-sijine khusus kanggo sampeyan tuwuh Webtalk, lan pengalaman-sharing karo selebriti lan influencer liyane sing dadi bagéan saka tim, liwat saluran sing ditrapake
  • Akses menyang ressources premium kanggo mbantu sampeyan ningkataké Webtalk lan entuk dhuwit sing gedhene saka ing ngisor iki
  • Piranti eksklusif dadi luwih produktif ing nggunakake lan promosi Webtalk kaya webtalk.love Shortener URL
  • Warta sing ditrapake kanggo nampilake sampeyan lan mbantu sampeyan tuwuh ngisor iki

Iki carane kita kepengin nuduhake pendapatan karo sampeyan:

Team Webtalk Program Sharing Revenue Bintang
Nuduhake yaiku ngrawat ...

1 panginten ing "We are the Webtalk Tim Bintang "

Ninggalake Komentar