Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2019-05-14

[Waca ing Inggris]

Aku seneng ngumumake yen aku bakal ngandika ing Ignite Tampa Bay ing Juni 6th babagan Future AI & Robotics, lan impact ekonomi ing proyek.

Iki minangka topik sing banget penting kanggo kula, lan dunya, minangka teknologi terus ngganti buruh manungsa.


Ignite mirip karo Ted Talk. https://ignitetampa.org

Source: https://www.webtalk.co / n / 429201

Paling Keri Dianyari

Nuduhake yaiku ngrawat ...

Ninggalake Komentar