Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2018-10-13-3

[Waca ing Inggris]

WEBTALKMISI PERNYATAAN:

Ngatur lan ngesyahke informasi, masyarakat lan bisnis ing donya kanggo nggawe ekonomi virtual global sing aman


Webtalk wis lan terus nandur modal jutaan dolar kanggo mbangun produk gedhe. Kita nyoba mbangun komunitas global sing adhedhasar kepercayaan.

Carane kita, minangka perusahaan, mbangun sing dipercaya karo sampeyan, minangka pangguna kita, kanthi menehi sampeyan ngontrol sampeyan ...

... Hubungan sampeyan ... isi ... kabar ... privasi ... sukses!

Kabeh liwat organisasi, panyaring, labeling lan teknologi data paten-pending, kayata WebtalkSocialCRM's sing nawakake grup sing dibangun lan tag sing ditemokake ing proses sambungan.

Uga, filter newsfeed paten-pending sing ngijini sampeyan nggawe umpan konten manawa sampeyan pengin saka sapa wae sing dikarepake.

Kita uga mbangun kapercayan dening perusahaan sing sah pisanan kanggo nawarake nganti 50% revenue kita kanggo LIFE karo penguji / pengguna Beta kita.

Webtalk ora bakal takon sampeyan ngluwihi dhuwit kanggo entuk saka rencana komisi afiliasi kita.

Facebook ngasilake luwih saka $ 40B taun kepungkur, lan LinkedIn diramal wiwit ngasilake $ 20B taun kepungkur, kabeh iklan lan nganyari fitur premium.

Wiwit privasi menehi hasil gedhe kanggo kita, kita pengin nawakake akun premium sing ora ana iklan, lan ora ana analisis data pribadi kanggo panargetan iklan, saΓ©ngga para pengguna bisa milih.

Kita uga kepΓ©ngin kanggo nyedhiyani fitur premium sing padha karo LinkedIn ing bagian sekedhik saka rega, uga fitur premium sing unik kanggo mbantu nggawe luwih sukses ...

... Lan apa kabeh kanggo saben wulan cilik rega miwiti mung $ 20 saben sasi ...

... Lan kita menehi nganti 50% sing revenue adoh kanggo LIFE kanggo kedhaftar Beta kita.

Webtalkpaket layanan premium sing bakal ditemokake ing 100% opsional lan sampeyan ora kudu nganyarke akun kanggo melu ing FREE kita program affiliate.

Nanging, sampeyan wis nyatakake, manawa kita wis nemtokake akeh nilai menyang paket premium sing kita ngarepake nomer LARGE saka wong sing diundang Webtalk kanggo nganyarke kanggo akun PRO ngendi sampeyan bakal entuk 10% SETIAP BULAN FOR AS LONG AS THEY BISA KANGGO!

AS A BETA USER, WHEN ONE (1) LANGSUNG REFERRALS TO WEBTALK UPGRADES TO PRO, Sampeyan ANTARI INGGRIS PELAN JAWATANKUASA KOMUNITAS BΓ©ta sing PAYANG 10% SAHAJA REVENUE IN BOTH Ngendi? Lan PRO UPGRADES NETWORK REFERRAL ENTIRE 5-TIER!

Iki program affiliate sing mbayar bareng pangasilan yen ngasilake.

Paling revenue iklan digawe dening wong sing nggunakake Webtalk kaping pirang-pirang saben dina. Tujuan kita kanggo njaluk kabeh Webtalk pangguna menyang titik ing ngendi sampeyan nglogak kaping pirang-pirang saben dina.

Proses kanggo njaluk ana:

1) Ndandani kabeh kewan omo
2) Nggawe browser sing salaras lan piranti sing kompatibel
3) Nglebokake fitur anyar kanggo ningkatake pengalaman lan pertunangan saben dina
4) Nglebokna aplikasi seluler kanggo nggedhekake ukuran pasar lan migunani
5) Nggawe akun perusahaan kanggo Pengusaha lan Penghibur kanggo nyedhak pelanggan lan penggemar

Sawise kabeh tugas wis rampung, sing saben dina enggo bareng enggo bareng dhuwur bakal generate revenue iklan kanggo mbayar komisi saka program afiliasi kita.

Webtalk ora bisa nuduhake revenue yen ora ana panggabungan.

Mulane Webtalk nglayani bonus rencana komisi tester 5-Tier kanggo kabeh sampeyan gabung saiki, lan mbantu tuwuh komunitas kanthi ngundang kanca, keluarga lan kolega kanggo nyambungake sampeyan ing Webtalk.

Miwiti, kita ngumumakΓ© rata-rata pangguna saben dina kanggo ngasilake kira-kira $ 1 saben sasi kanthi rata-rata saka revenue iklan, uga $ 1 saben sasi rata-rata saka paket fitur premium.

Yen proyeksi iki akurat, komisi rata-rata saben referral pangguna aktif saben wulan bakal kira-kira $ 0.20 saben sasi liwat kabeh jaringan rujukan 5-Tier yen sampeyan nduweni kualifikasi.

ie. 10,000 saben kedhaftar aktif = $ 2,000 saben sasi utawa 100K DAU = $ 20K saben sasi

Nalika nambahake lepen revenue, lan minangka masyarakat tuwuh, revenue saben pangguna dianggep nambah kanthi signifikan. Minangka revenue kita mundhak, dadi uga komisi sampeyan.

Matur nuwun kabeh kanggo gabung Webtalk's Beta Bukak lan ngewangi kita ngganti donya!

Webtalk - cara gratis sing paling apik kanggo komunikasi lan nggawe sukses

Source: https://www.webtalk.co/n/138202

Paling Keri Dianyari

Nuduhake yaiku ngrawat ...

Ninggalake Komentar