Webtalk FAQ

[Waca ing Inggris]

Webtalk bakal duwe cryptocurrency dhewe sing diarani Webtalk Coin. Ing 2018, Webtalkpangadeg RJ Garbowicz nyatakake dheweke ngrancang nyelehake kabeh akun afiliasi ing Blockchain Technology kanthi kontrak cerdas supaya bisa didol lan ditransfer kaya bisnis liyane. Wacan iki kirim kanggo informasi luwih lengkap babagan Webtalk Koin.

Nuduhake yaiku ngrawat ...

Ninggalake Komentar

miturut tawaran proyek iki, Webtalk rencana kanggo nggarap rapet karo Magic kabisat, perusahaan startup khusus ing Augmented Reality.

Nuduhake yaiku ngrawat ...

Ninggalake Komentar

teka rauh

Nuduhake yaiku ngrawat ...
Kategori: Umum

Ninggalake Komentar

Nuduhake yaiku ngrawat ...
Kategori: Umum

Ninggalake Komentar

Webtalk nggunakake Angular lan Nativescript kanggo mburi ngarep. Kanggo mburi mburi, Webtalk gumantung ing Clojure, Node, OrientDB, NginX, Docker, AWS, Beanstalk, S3, Salt, ElasticSearch lan Jenkins.

Nuduhake yaiku ngrawat ...
Kategori: Technical

Ninggalake Komentar

  • Webtalk minangka layanan jaringan generasi sabanjure sing bisa ngontrol maneh:
    • wektu
    • Komunikasi
    • sesambetan
    • Profile
    • Kasuksesan
    • Content
    • Privacy
    Iki duwe manajemen hubungan profesional lan pribadi sing majeng lan nawakake program afiliasi sing unik banget sing jenenge SocialCPX.
  • Webtalk, Inc. minangka perusahaan layanan jaringan sosial sing adhedhasar ing Tampa, Florida, AS. Sampeyan diadegakΓ© ing 2011 dening RJ Garbowicz, CEO saiki, bebarengan karo Jeff Catherell, Andrew Peret, Basit Hussain lan Jamie Pews. Kanthi ora kalebu fitur manajemen jaringan profesional lan pribadi, Webtalk Yahoo kanggo ngganti loro Facebook lan LinkedIn.
  • Webtalk minangka perusahaan teknologi piranti lunak data global kanthi fokus ing pertambangan, panyimpenan, lan teknologi telusuran basis data supaya bisa nggunakake piranti lunak komunikasi lan piranti lunak generasi sabanjure.
    Nggunakake proses label data sing ditundha paten (AKA SocialCRM), Webtalk wis bisa ngrampungake manajemen hubungan online liwat pengalaman pangguna sing ora padha ing industri kasebut. Nggawe kelas produk sing anyar kanggo ngatur kontak, komunikasi lan konten kanthi lancar, kanthi pribadi lan profesional.
  • Webtalk yaiku mesin telusuran sing ngidini pangguna komunikasi, kolaborasi lan melu kegiatan e-commerce.
  • miturut kanggo Webtalkpangadeg Webtalk RJ Garbowicz: "Webtalk yaiku jagad virtual sing dikontrol dening pangguna individu lan kapentingan. Iki jaringan manajemen hubungan, iku jaringan manajemen komunikasi, iku jaringan manajemen kontak, jaringan manajemen konten ...… lan enggal bakal dadi kolaborasi, bisnis, nyewa lan manajemen jaringan… ”
  • Webtalk minangka platform impen wirausaha digital.
  • Webtalk minangka teknologi paling akeh Abad 21st Century. RJ Garbowicz, 2019 / 10 / 03
  • Webtalk minangka salah sawijining jaringan konsumen / perusahaan manajemen hibrida sing paling cepet ngembang ing online.
  • Webtalk ngrampungake loro masalah internet paling gedhe ing donya:
    FRAGMENTASI kontak, komunikasi lan konten lan…
    PENTING KONTROL ing hubungan, berita, konten, privasi ...
  • Webtalk yaiku ekosistem digital sing nawakake fungsionalitas ing ngisor iki:
    1. Jaringan pribadi & Profesional + Blogging
    2. Kolaborasi
    3. Kirim / Pesen / buletin
    4. CRM / Kontak Manajemen
    5. Manajemen Konten / Panyimpenan Cloud
    6. Ratings / Ulasan / Rekomendasi
    7. search
    8. Pasar (produk / layanan / isi / apps) (Deleng)
    9. situs web Perdagangan nganggo piranti elektronik / DIY (COMING SOON)
    10. Acara / Ketemu / Penggemar Kanca (Mlebu)
    11. Iklan (CPM, CPC, CPA / CPX, CPD, CPV) + Analytics + KPI (KOMPUTER)
  • Webtalk minangka platform sosial lan bisnis sing inovatif sing nuduhake persamaan karo Facebook, LinkedIn lan Amazon. Nduwe program afiliasi sing menarik sing diarani SocialCPX.
Nuduhake yaiku ngrawat ...

Ninggalake Komentar

Kita ora pracaya Webtalk minangka scam: perusahaan ing mburi Webtalk adhedhasar ing Florida, sing wis didaftar ing Delaware, lan saiki wis nglakoni bisnis sajrone 8 taun, wis nandur dhuwit luwih saka $ 8M ing taun 2019.

Webtalk nerbitake pembayaran komisi kaping pisanan ing wulan Agustus 2019, kene iku sawetara bukti pambayaran awal. Saiki durung ana laporan babagan komisi sing durung dibayar.

Ditambahake, Webtalk wis etika kuwat lan padhet model bisnis kang sepisan maneh ngrayakake penipuan.

Nuduhake yaiku ngrawat ...
Kategori: Umum

Ninggalake Komentar

Gampang melu gabung Webtalk. Sampeyan mung perlu menyang mlebu kaca, ketik jeneng, alamat email, nomer seluler, sandhi, lan tanggal lair. Kanggo ngrampungake proses ndhaptar, sampeyan kudu konfirmasi alamat email sampeyan. Supaya gabung ing tim paling apik kanggo Webtalk, priksa manawa sampeyan ngetik "STAR" nalika dijaluk sing ngajak sampeyan. Iki bakal menehi akeh kaluwihan kayata 50% bathi saham regi tim.

Nuduhake yaiku ngrawat ...
Kategori: Umum

Ninggalake Komentar

Ana 3 cara kanggo gabung karo Webtalk Stars Tim:

Nuduhake yaiku ngrawat ...

Ninggalake Komentar

Gampang entuk dhuwit Webtalk: kabeh sing dibutuhake yaiku ngajak pangguna anyar kanggo gabung nggunakake link ngubungake sampeyan. Sampeyan banjur bakal entuk komisi 10% ing kabeh asil sing diasilake dening referensi sampeyan kanggo urip. Iki kalebu:

  • Komisi komisi
  • Komisi komisi
  • Komisi komisi
  • Komisi pasar
  • Komisi tugas proyek
  • Komisi swag komisi

Salajengipun, yen sampeyan layak kanggo bonus level 5, sampeyan bakal entuk komisi 10% ing kabeh penghasilan sing dirujuk dening referensi sampeyan Tingkat 5 jero. Priksa metu kita kalkulator online kanggo ngira potensial penghasilan.

Tuladha karo referensi 200

Paling ora, yen sampeyan ana ing Webtalk Stars Tim, sampeyan bisa entuk tambahan $ 1,000 saben wulan yen sampeyan ngajak 10 wong Webtalk.

Nuduhake yaiku ngrawat ...
Kategori: Umum

Ninggalake Komentar

The Webtalk Stars Tim yaiku unik ing iki nuduhake 50% penghasilan karo anggota lan amal.

Supaya entuk saka Webtalk Stars Team sampeyan kudu entuk paling ora status 1-bintang:

  • njaluk Lintang 1 status kanthi ngundang paling ora Pangguna aktif 2* menyang Webtalk (bukti dibutuhake); minangka anggota bintang 1, sampeyan bisa ngarep-arep entuk ngendi wae antarane $ 10 lan $ 100 + saben wulan ing taun 2025 (ora ana garansi). * (Kondisi bener kanggo taun 2020)
  • njaluk Lintang 2 status kanthi ngundang paling ora Pangguna aktif 10* menyang Webtalk (bukti dibutuhake); minangka anggota bintang 2, sampeyan bisa ngarep-arep entuk ngendi wae antarane $ 100 lan $ 1000 + saben wulan ing taun 2025 (ora ana garansi). * (Kondisi bener kanggo taun 2020)
  • njaluk Lintang 3 status kanthi ngundang paling ora Pangguna aktif 50* menyang Webtalk (bukti dibutuhake); minangka anggota bintang 3, sampeyan bisa ngarep-arep entuk ngendi wae antarane $ 500 lan $ 5000 + saben wulan ing taun 2025 (ora ana garansi). * (Kondisi bener kanggo taun 2020)

Wigati dimangerteni manawa syarat kanggo ndarbeni status kasebut mung sah kanggo taun 2020. Cacah referral sing bakal dipikolehi kanggo entuk status bakal tambah suwe. Nanging, sawise status kasebut dipikolehi, mula mesthi (kajaba kanggo gawe piala sing serius kanggo tim kita).

Yen sampeyan lagi durung mlebu ing Webtalk Stars Tim, waca Cara gabung karo Webtalk Stars Team.

Nuduhake yaiku ngrawat ...

Ninggalake Komentar

WebtalkTujuan utama yaiku nemtokake Ekonomi Virtual, miturut pangadeg RJ Garbowicz. Sampeyan bisa sinau akeh babagan Webtalktujuane kene lan kene.

Nuduhake yaiku ngrawat ...
Kategori: Umum

Ninggalake Komentar

mbukak More

Nuduhake yaiku ngrawat ...