Webtalk FAQ

Komprehensif kita Webtalk FAQ ... Rawuh rauh.

Is WebTalk a scam?

Sapa sing konco WebTalk?

ora WebTalk rencana kanggo nelukake jagad?

WebtalkTujuan utama kanggo Decentralize Virtual Economics, miturut pendirinya.

Nalika bakal WebTalk bakal diterjemahake ing basa aku?

Apa Programming Language ora Webtalk nggunakake?

Webtalk nggunakake Angular lan Nativescript kanggo mburi ngarep. Kanggo mburi mburi, Webtalk gumantung ing Clojure, Node, OrientDB, NginX, Docker, AWS, Beanstalk, S3, Salt, ElasticSearch lan Jenkins.

bakal Webtalk duwe kriptocurrency dhewe?

Kemungkinan, Webtalk bakal duwe kriptocurrency dhewe. Ing 2018, Webtalk's Sing Ngadek ake RJ Garbowicz nyatakake padha rencana kanggo sijine kabeh affiliate akun ing blockchain Teknologi karo kontrak cerdas supaya bisa didol lan ditransfer kaya sing liyane business

bakal Webtalk nampa Virtual Reality (VR)? Bakal Webtalk nampi Reality Augmented (AR)?

miturut tawaran proyek iki, Webtalk rencana kanggo nggarap rapet karo Magic kabisat, pambuka perusahaan spesialisasi ing Augmented Reality.

Nuduhake yaiku ngrawat ...