apa Social CPX, Webtalkprogram afiliasi banget migunani?

Transkrip Video

Webtalk kepengin bantuan kabeh wong bisa nyambung luwih akeh lan dadi luwih sukses Webtalk mbayar metu nganti 50% kabeh revenue liwat program referral banget ngajeni sing disebut Social CPX.

Webtalkpaling gedhe online jaringan lan e-commerce saingan generate puluhan milyar dolar saben taun saka iklan, upgrade premium lan biaya transaksi.

Facebook lan LinkedIn rata-rata ngasilake $ 3 saben wulan saka saben pangguna. Amazon ngasilake udakara $ 70 saben pangguna saben wulan saka dodolan produk.

Minangka masarakat e-commerce sosial sing pisanan, Webtalk proyek sing umume rata-rata $ 10 utawa luwih saben sasi saka saben pangguna.

Webtalk ngasilake revenue saka dodolan iklan, upgrade fitur premium, solusi bakat lan biaya transaksi kaya wong liya nanging prabΓ©dan yaiku: kita bareng karo sampeyan.

Webtalkupgrade nganyari langganan premium kalebu premium telpon-in lan support urip-chatting, ketemu layanan patemon virtual lan Webtalk Pro fitur eksklusif langganan, kabeh diwiwiti sethithik $ 15 saben sasi.

The Webtalk Pro langganan kalebu kemampuan kanggo pesen non sambungan, ndeleng wong sing viewed profil, nemokake wong sing kasedhiya kanggo ngrekrut, nelusuri miturut jender lan rentang umur, lan malah papan panyimpenan ekstra kanggo file pribadi.

Bisnis bisa digunakake Webtalk kanggo mbukak kampanye iklan promosi ing basis Komisi, tuku ruang iklan utawa panggunaan Webtalklayanan recruiting talenta premium kanggo mbantu tuwuh organisasi sampeyan.

Nalika ndhaptar program afiliasi gratis, sampeyan bakal entuk komisi 10% Revenue kui pangguna lan bisnis sing sampeyan deleng Webtalk kanggo urip.

Potensi potensial jangka panjang saben pangguna panganggo dianggep $ 1 saben sasi.

Kita kabeh ngerti sing $ 1 ora urip ganti dadi Webtalk mutusake kanggo nindakake kabeh kredit sing ora bisa dibayangake lan menehi penghargaan kanggo miwiti reaksi rantai rujukan.

kanthi Webtalk sampeyan entuk kredit kanggo referensi langsung nanging uga pitunjuk lan pitunjuk kasebut lan nganti limang derajat pemisahan.

Ayo, saben komisi bulanan rata-rata saben referal tekan $ 1 lan sampeyan lan kabeh referrals wis ngarahake sepuluh pangguna saben lan terus liwat limang derajat utawa tingkat pemisahan.

Sampeyan bisa entuk $ 10 saben sasi saka level pisanan, $ 100 saka kaloro, $ 1000 saka kaping tiga, $ 10,000 saka papat lan $ 100,000 saben sasi saka tingkat kalima.

kanthi Webtalkprogram afiliasi sing sederhana "ngetutake aku Webtalk”Kirim ing Facebook utawa Twitter bisa uga berpotensi ganti urip.

The paling bagean babagan program afiliasi sampeyan ora kudu ngganti rutinitas saben dina.

Saben jaringan sosial menehi sampeyan profil utawa pranala kaca kanggo sampeyan mbagi lan mbangun jaringan.

Webtalk tumindak mung padha luwih apik.

Nalika link profil sampeyan drive pangguna anyar Webtalk program paten-pending kita menehi kredit kanggo rujukan.

Impor buku alamat email utawa telpon sampeyan ngajak kontak sampeyan kanggo nyambung karo sampeyan Webtalk lan sampeyan bakal entuk kredit kanggo wong sing nggabung.

Nuduhake foto, video lan file menyang non-anggota lan sampeyan entuk kredit kanggo ngubungake kasebut nalika lagi ndaftar kanggo ndeleng.

Yen sampeyan duwe situs web utawa blog, Webtalk nyedhiyakake sampeyan karo tombol sosial lan iklan banner kanggo nampilake menyang pengunjung situs lan yen piranti kasebut nyurung panganggo anyar sampeyan bakal diwenehi kredit kanggo referral kasebut uga.

Iku prasaja sing!

Social CPX is Webtalkprogram pendhidhikan mandiri sing nyedhiyakake sampeyan karo dasbor seluler sing pisanan sing nglacak kabeh referral sing dianugerahi saka samubarang aktivitas sosial.

Sampeyan bisa ndeleng jumlah undhuhan sing dikirim, carane akeh wong sing gabung Webtalk matur nuwun kanggo sampeyan, jumlah Revenue dheweke wis digawe lan komisi sampeyan.

Webtalk program afiliasi afiliasi liya gratis lan bakal tansah.

Wong lan bisnis sing Gabung Webtalk awal lan mbantu tuwuh komunitas bakal paling gedhe income kesempatan.

Dina iki ana 2 milyar panganggo jaringan sosial donya karo nomer sing digadhang kaping pindho ing limang taun sabanjure.

Sing liyane sing sampeyan ngajak kanggo Webtalk saiki luwih apik kemungkinan sampeyan kanggo sukses nggayuh urip.

Sampeyan duwe apa-apa kanggo ilang lan kabeh kanggo gain.

Gabung saiki lan ngajak kabeh wong ngerti sadurunge padha ngajak sampeyan.

Webtalk: sing paling cara komunikasi lan nggawe sukses.

Pratayang langsung saka Social CPX by Webtalkpangadeg

Pakar Tip
Iki minangka keuntungan yen sampeyan gabung Webtalk saiki:
  • Kurang potensial pertumbuhan: langit iku wates
  • 50% bareng bareng kanggo urip tinimbang 10% yen sampeyan gabung sawise peluncuran resmi
  • Entuk ing Tingkat 5 saka rujukan (unik ing industri)
  • Persaingan sing kurang nganti Webtalk dadi umum. Ngundang puluhan utawa atusan wong Webtalk saiki luwih gampang tinimbang saiki.
  • Akeh kesempatan sing durung dimupangatake: dadi sing pisanan nggawe Kaca kanggo subyek utawa industri sing populer lan seneng tuwuhing virus nalika Webtalk dadi umum
  • Tuwuh ing ngisor iki lan dadi sukses Webtalk Influencer kanggo taun-taun teka. Titik sing mbukak!
  • Akeh liyane ganti urip kesempatan!

Gabung Webtalk Saiki lan Mulai Mbangun Jaringan Panjenengan

Nuduhake yaiku ngrawat ...

Ninggalake Komentar