DoomGary: iki kepiye monetisasi pamirsa sing luwih apik

DoomGary: iki kepiye monetisasi pamirsa sing luwih apik

DoomGary: ucapan selamat kanggo dadi salah sawijining saluran YouTube ing ndhuwur Negara Brunei Darussalam! πŸ’πŸ’πŸ’

Nanging sampeyan bisa uga nindakake luwih apik: sampeyan bisa dadi salah sawijining saluran paling ndhuwur Webtalk πŸš€ lan ngasilake luwih Revenue.

Webtalk minangka revolusi ing media sosial sing mbayar sampeyan bali menyang 50% kabeh Revenue. Yen para pengikut nonton video sampeyan, sampeyan entuk. Nalika referensi sampeyan nonton sembarang video, sanajan pesaing sampeyan, sampeyan isih entuk. kanthi Webtalk, pitunjuk sampeyan dadi buku business kanggo urip lagi ngasilake pasif sing kepenak income kanggo sampeyan. Apa durung yakin? Deleng pinten sampeyan bisa entuk Webtalk.

Bayangake yen 10% saka pengikut sampeyan saiki Gabung Webtalk ing tim lan dadi ngubungake sampeyan. Pira ewu dolar sing makili saben wulan sampeyan?

Sadurunge melu lan miwiti mbangun khalayak sampeyan Webtalk, sing luwih gedhe potensial penghasilan. Langit iku wates πŸš€πŸš€πŸš€

Kanthi gabung ing Webtalk Tim Bintang, sampeyan duwe keuntungan tambahan: sampeyan bakal entuk dhukungan VIP kelas pertama uga akeh alat liya kanggo tuwuh pamirsa. Tim kita khusus kanggo sukses sampeyan. Akeh pengaruhe lan selebriti sing wis dipercaya kita supaya sampeyan bakal apik perusahaan.

Apa ana pitakonan babagan Webtalk lan tim kita? Bebas bae kanggo hubungi kita ing [email protected]

We are ngarep-arep kanggo ndeleng sampeyan Webtalk enggal ing tim paling apik kanggo sampeyan! πŸ’›πŸ’šπŸ’™πŸ’œ

Kanggo sukses!

Jacques-Louis Kreiss - Webtalk Tim Bintang Sing Ngadek ake

Katrangan saluran sampeyan: Hei apa ta wong lanang, Aku DoomGary. Aku seneng ngunggah video Pvp utawa Gedhung. Aku asal saka Negara Brunei Darussalam lan pemilik PlanetBn Team / Group / Minecrafters. - - Upload Upload Jadwal: - - - Video 1 utawa 2 seminggu - - Bakal diunggah ing 9PM GMT8 + wektu Pasti. - - Utamane ing Game Pvp utawa Game Survival. - - Lawa crita cekak, aku nolak larangan ing youtube amarga "CopyRights" (Cukup ngerti seminggu kepungkur) sajrone wulan 3 taun kepungkur. Dheweke ngilangi kabeh vida lan kabeh Ndeleng 100k aku wis ilang! metu youtube kanggo 3 luwih wulan, lan ora ana tampilan! Tulung aku ing kene wong πŸ™‚ [Diedit: Feb 18, 2015] - - Matur nuwun!

Pakar Tip
Iki minangka keuntungan yen sampeyan gabung Webtalk karo Webtalk Tim Bintang
  • 100% gratis kanggo urip : Ora Ana biaya, Ora Ana Gimmicks, We welcome anggota saka kabeh negara.
  • 50% ditambahake bareng revenue ing ndhuwur Webtalk : kita nyebarake 50% saben wulan saben wulan kanggo anggota tim lan amal. Iki mung bisa ngganti urip sampeyan sanajan sampeyan ora duwe akeh pitunjuk
  • Latihan siji-sijine khusus kanggo kabeh anggota tim kita: mbantu sampeyan nggayuh Webtalk
  • Akses menyang ressources premium kanggo ningkatakΓ© Webtalk
  • Piranti eksklusif dadi luwih produktif ing nggunakake lan promosi Webtalk
  • Warta sing ditrapake kanggo nampilake sampeyan lan mbantu sampeyan tuwuh ngisor iki
Pakar Tip
Kenapa bintang-bintang milih Webtalk Bintang Bintang?
  • 50% bonus bareng bareng kanggo kabeh anggota kita: saiki sampeyan bisa nggawe akeh wong sing bejo tanpa sampeyan mbuwang sing dime amarga kita nindakake kanggo sampeyan. Uga donasi 5 kanggo amal bakal mbantu nampilake dhukungan kanggo donya sing luwih apik
  • Latihan siji-sijine khusus kanggo sampeyan tuwuh Webtalk, lan pengalaman-sharing karo selebriti lan influencer liyane sing dadi bagΓ©an saka tim, liwat saluran sing ditrapake
  • Akses menyang ressources premium kanggo mbantu sampeyan ningkatakΓ© Webtalk lan entuk dhuwit sing gedhene saka ing ngisor iki
  • Piranti eksklusif dadi luwih produktif ing nggunakake lan promosi Webtalk kaya webtalk.love Shortener URL
  • Warta sing ditrapake kanggo nampilake sampeyan lan mbantu sampeyan tuwuh ngisor iki
Nuduhake yaiku ngrawat ...