Mbusak Facebook, mbesuk apa? πŸ€”

Sampeyan mung wis ngilangi Facebook lan golek luwih apik Alternatif Facebook? Kita duwe solusi! ?

Jaringan sing ngormati privasi sampeyan, ngirit akeh wektu lan nyeri sirah kanthi menehi sampeyan akses langsung menyang informasi sing tenan penting kanggo sampeyan. Lan, paling saka paling, jaringan sing enggo bareng 50% bathi karo sampeyan, tinimbang ora seneng karo Facebook lan LinkedIn. IKI WEBTALK!

Carane ora Webtalk dibandhingake karo platform media sosial liyane
Carane ora Webtalk dibandhingake karo platform media sosial liyane

Iki keuntungan utama 12 Webtalk liwat Facebook:

  1. Innovative platform: nalika Facebook dirancang ing 2004 lan rumangsa rumit lan luput saiki, Webtalk minangka landasan anyar sing padhet siap kanggo taun-taun 2020 lan luwih.
  2. luwih privasiPangguna Pro ora ndeleng iklan lan ora dilacak, amarga akeh kaluwihan liyane.
  3. Profil sing bisa diatur sing katon lan aran kaya situs web responsif sing apik, dudu profil media sosial, sing nawakake kemampuan kanggo nampilake bakat sampeyan menyang pengunjung profil.
  4. Integrated paten-ngenteni sistem manajemen kontak kanthi kategorisasi majeng lan menehi tag fitur, supaya sampeyan bisa ngatur kabeh kontak, profesional lan pribadi, saka lokasi sing padha. Segerake kanca-kanca saka keluargane saka kanca-kancane kanthi cepet garis ora nyebrang.
  5. Peningkatan-paten sing luwih apik Warta sing nawakake akses langsung menyang warta sing paling penting kanggo sampeyan nyaring majeng kapabilitas. Deleng warta saka kanca-kancane mung kulawarga utawa kulawarga sampeyan: sampeyan pancen ngontrol! Filter berita sampeyan kanggo ndeleng mung gambar kaya ing Instagram utawa mung video kaya ing YouTube.
    Entuk kontrol menyang Newsfeed sampeyan!
  6. Newsfeed Piandel nawakake kemampuan kanggo ngirim jinis konten (file, foto lan video) menyang Webtalk, Facebook, LinkedIn, Twitter lan Slack ing wektu sing padha. Iki diarani sindikasi sosial.
  7. Konten sampeyan ora ilang dadi telenging sawise dituduhake lan diresiki kanthi resik lan kanthi otomatis dadi sistem manajemen konten.
  8. Paten-ditundha Marketplace kanthi fitur telusuran sing luwih maju ing ngendi sampeyan bakal bisa adol produk lan layanan langsung saka profil sampeyan lan entuk mbayar Webtalk.
  9. A unik banget lucrative program affiliate disebut Social CPX, ing ngendi sampeyan sejatine bisa ngasilake jutaan dolar kanthi ngrujuk kanca. Priksa kanthi nggunakake dhewe kalkulator penghasilan kita.
  10. Aja mbayar kanggo nggayuh pamirsa: kiriman sampeyan ing Webtalk Kaca bakal mesthi ditonton dening para rawuh, ora kaya Facebook.
  11. 10% ikrar sumbangan Liwat Webtalk Foundation ngewangi dunya supaya ora golek bathi.
  12. Lali babagan Facebook Messenger: AcaraWave jembatan longkangan antarane jaringan virtual lan fisik lan nggunakake kekuwatane WebtalkSistem manajemen kontak CRM Sosial lan nyalurake newsfe kanggo dadi tuan rumah pungkasan menit babagan tuntutan pamrih lan acara. Malah nyeluk Uber kanggo nggawa sampeyan menyang acara kasebut lan duwe radar ruangan / ruangan ruangan sing mlaku sampeyan menyang wong akeh!
Webtalk fitur sisih kanthi dibandhingake karo platform liyane

Yen sampeyan durung ngilangi Facebook, saya menehi saran banget pandhuan online sing jero ditulis dening Edward Cant. Kita uga nyaranake wacan ing ngisor iki:

Mbusak akun Facebook sampeyan bisa ditindakake ing langkah gampang 3 nanging disaranake sampeyan njupuk data serep sadurunge nerusake. Sampeyan bisa uga pengin ngenteni WebtalkMbesuk fitur media impor media: kemampuan kanggo ngimpor kabeh data saka Facebook, Twitter, Instagram, Linkin karo siji klik.

Pangguna Facebook minangka tenaga kerja sing paling ora dibayar ing sejarah kaya sing wis dingerteni ing artikel iki. Webtalk's gratis Social CPX Revenue nuduhake program affiliate bakal mandhegake masalah kasebut kanggo sing milih njupuk kauntungan.

"Bayangake, Facebook lan LinkedIn minangka pita 20-Year, Webtalk bakal dadi Ferrari sing anyar. "

Gabung karo jaringan sing leitmotiv yaiku supaya pangguna dhisik, dhukungan bisnis cilik ing saindenging jagad lan mbangun komunitas ing saindenging jagad.

Gunakake mangsa mbesuk: Gabung Webtalk saiki!

Kita pengin ninggalake sampeyan karo meme lucu babagan ngoper saka Facebook menyang Webtalk: πŸ˜‚

Yen sampeyan uga mbusak Facebook lan menehi Webtalk coba, coba dakkandhani pengalamanmu ing komentar ing ngisor iki πŸ€—

Yen sampeyan rumangsa kepiye jagad kaya ing taun 2030 yen Facebook terus tuwuh, yen sampeyan seneng fiksi ilmiah sing apik kanthi latar sosial sing sejatine, sampeyan bakal seneng karo crita Amara lan kepiye dheweke ngatur perlawanan ing Facebook gedhe. wektu dheweke. Sampeyan bakal tresna #Analog2030! 😍

Nuduhake yaiku ngrawat ...

Ninggalake Komentar