About Webtalk Inc., perusahaan

Webtalk, Inc. minangka perusahaan layanan jaringan sosial sing adhedhasar ing Tampa, Florida, AS. Sampeyan diadegakΓ© ing 2011 dening RJ Garbowicz, CEO saiki, bebarengan karo Jeff Catherell, Andrew Peret, Basit Hussain lan Jamie Pews.

Webtalkmantra

Komunikasi luwih apik

Taglines alternatif: "Dadi sosial mbayar gedhe", "Internet, reimagined".

Webtalkmisi

Nambah kualitas urip liwat luwih apik teknologi.

Webtalk nandur modhal sawetara taun kanggo riset lan pangembangan, mbangun mesin telusuran sosial-revolusioner adhedhasar kepercayaan kanggo ngganti cara kerja ing jagad. Misi perusahaan yaiku kanggo ngatur lan validasi informasi jagad, masarakat lan bisnis, kanggo nggawe ekonomi virtual sing bisa dipercaya. Pungkasane nggawe jagad sing luwih aman lan sukses.

Saiki, wong nggunakake Webtalk kanggo ngatur kabeh hubungan, pribadi lan bisnis, kanthi lancar, nanging enggal bakal digunakake Webtalk kanggo nindakake tekun sing cocog kanggo individu lan entitas sadurunge ngrampungake transaksi. Webtalk uga duwe layanan pasar sing lagi ditindakake.

"Teknologi kudu bisa kanggo sampeyan, dudu kanggo teknologi."

Kombinasi layanan kasebut bakal ndadekake jagad riset, nyambung, validasi, transaksi lan kolaborasi karo wong liya, nyedhiyakake manajemen pungkasan kanggo kabeh jinis hubungan, pribadi lan bisnis. Nggawe ekonomi global sing dipercaya.

Webtalks statistik

  • Pendanaan $ 7MM (Awis 4MM)

  • Karyawan 18 wiwit tanggal 31, 2019
  • 2.7 yuta pangguna nganti tekan 31, 2019

  • 400K pangguna pangguna ing Webtalk tanggal 31 Maret, 2019

Webtalk's roadmap

Kanggo ngrampungake misi, Webtalk yaiku mbukak produke ing telung fase utama:

Fase 1 (urip saiki)

  • Jaringan pribadi

  • Waca rangkeng-

  • blogging

  • SocialCRM (paten-ditundha)

  • News News (Piandel sing ditundha)

  • Manajemen Data Awan Gratis

  • Fitur PRO Premium

Phase 2 (ing test)

  • Aja Bayar Kanggo Ngubungi Pengikut

  • Toko eCommerce & Toko Freelancer

  • Kapabilitas Label Putih

  • Pelanggan & Team Manajemen (CRM)

  • Webtalk verifikasi

  • Webtalk Kolaborasi + Rapat Virtual

Phase 3 (ing pembangunan)

  • Mesin Telusuri Pasar Sosial (Paten-ditundha)

  • Tuku saka Bisnis sing dipercaya

  • Karyawan sing dipercaya

  • Layanan Dipercaya Buku

  • Tuku Best Products

Webtalk's drive

Kabeh sing ditindakake kanggo mbantu wong liya njaga hubungan, tuwuh sing anyar, nggawe sukses lan sukses bisnis, kanggo nuduhake Revenue karo pangguna, menyang Yayasan kita, adhedhasar misi kanggo mbantu wong liya nambah kualitas urip. Kita ora bisa mikir babagan luwih apik cara kanggo nglampahi umur kita.

Webtalkpangadeg RJ Garbowicz

Nuduhake yaiku ngrawat ...

Ninggalake Komentar